Webinar CRED - Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare
 
În cadrul Săptămânii Guvernanței Deschise, proiectul CRED organizează  miercuri ,  18 mai 2022 , orele  17:00 – 18:30,  împreună cu Secretariatul General al Guvernului și cu participarea Domnului Secretar de Stat, Sorin Ion,  webinarul „ Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare , evaluare ”, destinat cadrelor didactice care predau în învățământul preuniversitar primar și gimnazial.
 

În cadrul webinarului, vor putea fi descoperite instrumente și resurse educaționale deschise (RED) realizate pentru profesorii din învățământul primar și gimnazial, în cadrul CRED, ca parte a proiectului sprijinului metodologic oferit de aplicarea noului Curriculum național.

Experții invitați vor prezenta strategii și exemple  de utilizare a RED, în vederea pregătirii elevilor de gimnaziu pentru Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a și aplicații practice privind utilizarea RED- în procesul de învățare și evaluare, centrate pe formarea, exersarea și dezvoltarea competențelor elevilor.
Webinarul va fi transmis LIVE Webinarul va fi transmis LIVE pe pagina Facebook „Proiectul CRED” și pe pagina dedicată evenimentului:
 
 
 
 
Vă mulțumim anticipat pentru interesul acordat și vă dorim succes!