header.jpg
Dragi colegi,
 

Îmi face o deosebită plăcere să vă anunț că, în cadrul proiectului nostru, „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED, organizăm, joi, 11 iunie 2020, orele 13:00 - 15:00, evenimentul online live ”Formarea CRED: oportunități, provocări și beneficii”.

 

Evenimentul este transmis live, pe contul de Facebook ”Proiectul CRED”, fiind adresat cadrelor didactice din România interesate în a participa la programe de formare moderne, actuale, care corespund nevoilor lor reale de dezvoltare profesională (și nu numai). 

 

Evenimentul va fi unul interactiv, dinamic: pe baza temelor lansate în discuție de către moderatori, Formatorii CRED-speakeri vor interveni de mai multe ori, iar cei care asistă au posibilitatea de a pune întrebări, în scris, în secțiunea dedicată acestui tip de interacțiune. La sfârșit, gazdele CRED vor răspunde live la câteva din aceste întrebări. Întrebările cărora nu li se poate răspunde în timpul evenimentului vor putea fi trimise, ulterior, pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pentru mai multe informații despre eveniment, puteți accesa documentul din atașament. 

 

Vă solicit sprijinul pentru o promovare cât mai eficientă a evenimentului, rugându-vă să distribuiți postarea de pe pagina de Facebook ”Proiectul CRED” (https://www.facebook.com/Proiectul-CRED-265274661062902pe canalele de social media ale instituției Dvs.

 

Vă mulțumesc și vă dau întâlnire online, joi, 11 iunie, ora 13:00, pe pagina de Facebook ”Proiectul CRED” !

 

Cu cele mai bune gânduri.

 

Merima Carmen PETROVICI 

 

Manager al proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED