Ca o recunoaștere a rolului pe care învățământul profesional și tehnic îl are în formarea și pregătirea profesională a tinerilor, Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Iași, în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” Iași organizează, în perioada 10-14 aprilie, Olimpiada Națională din Aria „Tehnologii”, Domeniul „Industrie textilă și Pielărie”.

Evenimentul competițional aduce la Iași elevi din 11 județe, pasionați de tainele acestui domeniu de pregătire profesională, extrem de ofertant din perspectiva  pieței muncii și a contextului economic, prezent și viitor.

Activitățile specifice olimpiadei se vor desfășura la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” Iași, iar deschiderea festivă va avea loc luni, 10 aprilie 2023, ora 17.00, la  Universitatea „Gheorghe Asachi” Iași, Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor, Corp Tex 1,  Sala „Smarter”.

Vă așteptăm la Iași, dragi participanții, și vă încurajăm să folosiți această olimpiadă ca pe o oportunitate de a lega noi prietenii și de a trăi experiențe educaționale care să valorifice întregul vostru potențial.

 

Inspector școlar pentru învățământ profesional și Tehnic,

Prof.dr. Iuliana Țugui