În anul școlar, 2016-2017, etapa județeană a Concursului Școlar Național de Biologie ,,George Emil Palade’’,se va desfăşura în ziua de sâmbătă, 6 mai 2017, între orele 10,00-12,00 la  Colegiul Economic Administrativ, Iaşi.

La acest concurs pot participa doar elevi din învățământul gimnazial (clasele V-VI), care au și cunoștințe de operare pe calculator (deoarece, în eventualitatea unei calificări la etapa națională, aceasta se desfășoară online), câte un elev, maxim doi/clasă, de la fiecare unitate de învățământ. Tabelele cu elevii participanți vor fi trimise atât în format electronic, conform modelului atașat (redactate în Excel, Times New Roman, font 12, cu majuscule și diacritice) pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cât și în format letric la inspectorul școlar de biologie. Tabelele trimise la ISJ vor avea obligatoriu număr de înregistrare, semnătura directorului și a responsabilului de catedră, precum și ștampila școlii. Termenul limită de trimitere a tabelelor este 27 aprilie 2017, ora 15.

 

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE ELEVULUI

CLASA

ȘCOALA DE PROVENIENȚĂ

PROFESOR COORDONATOR

 

Atragem atenția că elevii care nu figurează în listele transmise școlii organizatoare la termenul indicat nu vor participa la acest concurs, iar responsabilitatea acestei situații nedorite revine exclusiv școlii de proveniență.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă dorim mult succes!